Onderstaande is alleen voor Elegant theme DIVI gebruikers!
Standaard toont WordPress alle gepubliceerde pagina's in uw primaire menubalk totdat u uw eigen menu hebt gemaakt.
U kunt dit doen via Uiterlijk> Menu's in uw WordPress-dashboard.
Maak eerst een naam voor uw nieuwe menu en klik op Menu maken. Selecteer vervolgens de menu-items die u aan het menu wilt toevoegen en klik op Toevoegen aan menu. U kunt de menu-items eenvoudig slepen om de volgorde van weergave te wijzigen.
Kies ten slotte Primair menu als weergavelocatie en klik op Menu opslaan.

U kunt uw menuontwerp eenvoudig aanpassen via Uiterlijk> Aanpassen> Koptekst en navigatie> Primaire menubalk. U kunt hier een tutorial bekijken.

Koptekst- en navigatie-opties gebruiken

Pas eenvoudig het uiterlijk en de structuur van uw koptekst aan.

Divi wordt geleverd met een aantal geweldige opties voor het aanpassen van uw koptekst en navigatiegebied. Het gebruik van verschillende combinaties van deze instellingen kan een aantal zeer unieke resultaten opleveren, waardoor u veel verschillende soorten websites kunt maken. Al deze opties zijn te vinden in de thema-aanpassing. Meld u aan bij uw WordPress-dashboard en klik op de link Uiterlijk> Aanpassen om de thema-aanpassing te vinden .

Instellingen voor koptekst en navigatie

Koptekstindeling

Kopstijl

U kunt kiezen uit verschillende kopstijlen: Standaard, Gecentreerd, Gecentreerd inline-logo, Inschuiven of Volledig scherm. Standaard wordt uw logo links uitgelijnd en wordt uw menu rechts uitgelijnd. Als u deze optie wijzigt in “Gecentreerd”, worden zowel het logo als het menu gecentreerd en wordt het logo bovenaan geplaatst. Als u de optie “Centered Inline Logo” kiest, worden uw logo en menu-items toegevoegd aan dezelfde regel met uw logo direct in het midden geplaatst. De stijloptie “Inschuiven” maakt een hamburgermenu in de rechterbovenhoek van de pagina. Wanneer erop wordt geklikt, schuift dat menu van rechts naar binnen. En ten slotte, als u de optie “Volledig scherm” kiest, ziet u opnieuw een hambuger-pictogram in de rechterbovenhoek. Wanneer deze keer echter wordt geklikt, verschijnt er een volledig scherm-overlay-menu.

Schakel verticale navigatie in

De verticale navigatie-instellingen veranderen de richting van onze koptekst en navigatiebalken. U kunt ervoor kiezen om de kop bovenaan of aan de zijkant van uw pagina te plaatsen. Als u de instelling Verticale navigatie inschakelt, verandert uw koptekst in de verticale stijl, waarbij uw logo en menu links op de pagina worden weergegeven.

Verberg navigatie tot schuiven

De instelling “Navigatie verbergen tot schuiven” zorgt ervoor dat uw primaire en secundaire navigatiebalken onzichtbaar zijn totdat een gebruiker naar beneden begint te scrollen.

Primaire en secundaire menubalkinstellingen

Hier kunt u uw primaire of secundaire menubalken stijlen. Deze instellingen omvatten opties voor menuhoogte, tekstgrootte en kleur, achtergrondkleur en vele andere.

Om uw secundaire menu te activeren, moet u een telefoonnummer en / of e-mailadres invoeren onder Theme Customizer> Koptekst en navigatie> Koptekstelementen. Als u uw menu in de secundaire menubalk wilt opnemen, zorg er dan voor dat u dit selecteert onder Themaaanpassing> Menu’s> Menulocaties.

Vaste navigatie-instellingen

Standaard blijft uw navigatiebalk bovenaan het scherm ‘vast’ wanneer u naar beneden schuift. dit wordt uw vaste navigatiebalk genoemd. U kunt de vaste navigatiebalk met deze instellingen opmaken.

Koptekstelementen

Sociale pictogrammen weergeven

Als u sociale profielen hebt gedefinieerd, kunt u ervoor kiezen deze in uw koptekst weer te geven. Met deze optie worden de sociale pictogrammen in- en uitgeschakeld. Sociale pictogrammen, indien ingeschakeld, verschijnen in het secundaire navigatiegebied.

Zoekpictogram weergeven

U kunt ook het zoekpictogram in- en uitschakelen. Als u niet wilt dat uw bezoekers uw website kunnen doorzoeken, of als u gewoon probeert om de rommel in uw header te verminderen, dan kan het zoekpictogram worden uitgeschakeld met deze instelling.

Telefoonnummer

In de kop kunt u contactgegevens plaatsen. Als u het telefoonnummerveld invult, wordt het gedefinieerde telefoonnummer weergegeven in de secundaire navigatiebalk.

E-mail

In de kop kunt u contactgegevens plaatsen. Als u het veld E-mail invult, wordt het gedefinieerde e-mailadres in de secundaire navigatiebalk weergegeven.